LEDIGA TJÄNSTER

NATIVE ENGLISH-SPEAKING LANGUAGE TUTOR/CHILDCARE WORKER

We are looking to recruit an enthusiastic and hardworking person as an English language tutor/childcare worker, who will provide a proven record in developing and encouraging children in our preschool to learn English.

Requirements:

• English as a first language/mother tongue

• valid Swedish work permit.

• minimum 1-year experience caring for children ranging in age from 1 to 5 yrs

• excellent verbal and written communication skills

• strong interpersonal and communication skills

• flexibility as to the hours and schedule of work

• ability to work within a team

Send your resume to job@butterflyforskolan.com

LEGITIMERAD FÖRSKOLLÄRARE

Just nu söker vi en legitimerad förskollärare som:

• brinner för att arbeta med barnens utveckling och lärande och inte med barnpassning
  • har förmågan att utgå från varje barns behov
  • tycker att det är lika roligt att ha samling utomhus som inomhus samt att naturen är en självklar plats för förskolans verksamhet
  • kan arbeta både självständigt och samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i sin dialog med barnen, föräldrarna och kollegor
  • vill göra skillnad som gör skillnad i barnens liv

Som medarbetare på Butterfly Förskola får du tillgång till friskvårdsbidrag, arbetskläder lämpliga för alla aktiviteter både inom- och utomhus samt avgiftsfri pedagogisk lunch, mellanmål, frukt och fika.

På Butterfly Förskola finns goda möjligheter att arbeta med digitala verktyg. I varje klassrum finns en Smartboard. Alla medarbetare har egen arbetstelefon samt tillgång till lärplattor.

Vi genomför kontinuerligt olika fortbildningsinsatser för medarbetarnas personliga och utbildningens utveckling. Vi har 4 utvecklingsdagar varav minst två genomförs utanför förskolans lokaler, t.ex. konferensresor med olika aktiviteter och teambuilding.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Välkommen att skicka in din ansökan till job@butterflyforskolan.com

Ansökan ska innehålla:

• CV
  • personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst
  • skannad kopia på förskollärarlegitimation
  • löneanspråk