LEDIGA TJÄNSTER

LEGITIMERAD FÖRSKOLLÄRARE

Vi har nu fått möjlighet att förstärka vår förskola med fler förskollärare

Därför söker vi nu legitimerade förskollärare som:

•brinner för att arbeta med barnens utveckling och lärande och inte med barnpassning
•har förmågan att utgå från varje barns behov
•tycker att det är lika roligt att ha samling utomhus som inomhus samt att naturen är en självklar plats för förskolans verksamhet
•kan arbeta både självständigt och samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i sin dialog med barnen, föräldrarna och kollegor
•vill göra skillnad som gör skillnad i barnens liv

Som medarbetare på Butterfly Förskola får du tillgång till friskvårdsbidrag, arbetskläder lämpliga för alla aktiviteter både inom- och utomhus samt avgiftsfri pedagogisk lunch, mellanmål, frukt och fika.

På Butterfly Förskola finns goda möjligheter att arbeta med digitala verktyg. I varje klassrum finns en Smartboard. Alla medarbetare har egen arbetstelefon samt tillgång till lärplattor.

Vi genomför kontinuerligt olika fortbildningsinsatser för medarbetarnas personliga och utbildningens utveckling. Vi har 4 utvecklingsdagar varav minst två genomförs utanför förskolans lokaler, t.ex. konferensresor med olika aktiviteter och teambuilding.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Välkommen att skicka in din ansökan till job@butterflyforskolan.com

Ansökan ska innehålla:
•CV
•personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just vår förskola
•skannad kopia på förskollärarlegitimation
•löneanspråk